Празничният брой на GRAZIA е ТУК!

Ще отбележим най-красивото време от годината с две страхотни корици и 130 страници, пълни с коледна магия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 декември 2021

Предстоят седмици, в които изобилието от храна, вино, пропътувани километри и късни партита отново ще е на дневен ред. Какво по-хубаво? Няма нужда да се вглеждаме дълбоко в себе си и да обещаваме на своето по-добро Аз главна роля през следващата година, достатъчно e просто да спрем поглед върху любимите ни създания.

И върху големия празничен брой на GRAZIA, който вече ви очаква на пазара!

По страниците този месец ще срещнете Адел, Хелмут Нютън, Камала Харис и ABBA. Очакват ви ексклузивни срещи с Coyot, Борислава и Михаела Караджови, Мария Лалева, а кориците, с които ще ни откриете, отново са две.

57

Празничният и наситен с очарователна палитра от емоции декември посрещаме в Милано с Кремена и Атанас Месечкови. Пред GRAZIA те споделят повече за уютната, топла и усмихната Коледа в дома им.

57

Главната роля в другата е поверена на Венета Кръстева - Мис България Вселена 2013 и Мис България Свят 2015, която разказва от първо лице за тежката отговорност, но и привилегията всяка година да избираш най-красивите българки.

Модните страници са пълни със страхотни идеи за парти стайлинг и шопинг, а в козметичната рубрика ще откриете толкова бляскави и атрактивни предложения за подаръци, че ще се изкушите да направите поне два такива на себе си. Повярвайте ни, истина е.

57

Имаме предложения за не съвсем стандартни коледни филми, книги и музика. Имаме страхотни празнични рецепти от Даниела Динева, Ирина Тенчева и Лора Капустина, имаме IG профили, които ще ви вдъхновят по отношение на декорацията, както и последните трендове в декемврийския интериор.

Весели празници и приятно четене!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA