Новият брой на GRAZIA е ТУК!

Точно навреме за празниците, 130 страници, които провокират размисъл, но и водят усещането за лято на дневен ред.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 април 2022

Искаме да кажем, че...

Надеждите ни за пролетта са за затишие след буря, за надежда, за повече нормалност от тази, с която се сблъскваме в последно време. Точно това ще усетите в новия брой на GRAZIA.

57

По страниците ни ще видите Роми Шнайдер, Памела Андерсън и Бела Хадид. Очакват ви специални срещи с актрисата Мария Сотирова, писателката Елена Армас и новото IT момиче Криста Чернева. 

Мечтателна, безгрижна, деликатна, досущ като сесията, която заснехме с нея, на корицата е прекрасната Ashley Arre. Самата тя сякаш е пример за начина, по който искаме да построим живота си. Винаги верни на себе си и целите си, винаги добри към хората, с които ни среща животът, благодарни за възможностите, които се изпречват на пътя ни. Нейните мисли за кариерата, майчинството и мечтите, четете в броя. Кой може да откаже на усмивката ѝ?

57

По-слънчево, по-топло и по-свежо ще преминават следващите месеци, в които сме готови да "облечем" щастието в ярки цветове, смели кройки и красиви принтове. Такава е философията за нашите dress to impress модни страници. Beauty редакторът ни пък е подготвил всевъзможни полезни съвети и продукти, с които да загърбим стреса, оформим тялото и изберем най-красивите грим визии.

57

Завършваме с виртуално пътуване до романтично-мъгливите Instagram акаунти на Острова, разговор за ексцентричните домове в TikTok и специално отношение към модерните възприятия за интериорен лукс.

Има още много, но ако издадем всичко тук и сега, значи сме луди. Пожелаваме ви хубави и много, ама много, слънчеви празници!

Търсете на пазара!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA