Хей, това е големият летен брой на GRAZIA

През юли и август ще ни откриете на пазара с книгата "Десет женски изневери" на Катя Антонова.

Къде сте в момента? Може би на плажа и поръчвате коктейли? Или в офиса, мечтаейки за миговете, в които единственото на хоризонта ще е именно безкрайното море? Спокойно, новият брой на GRAZIA е тук!

По страниците ни този път ще срещнете Брадли Купър, Боби Вълчев, Дара Екимова, Петя Данкова, Саня Армутлиева, Тина Търнър и още други любими лица.

списание GRAZIA

Корицата ни, както виждате сами, е живото олицетворение на Girl on Fire! Санта Китана - момичето, което не спира да покорява различни сцени и да отваря нови врати в света на музиката и изкуството. "Вярвам в смисъла на моите идеи и се старая да се развивам все повече като артист", споделя тя в нашето cover story.

списание GRAZIA

Големият ни летен брой идва със специален набор модни селекции, в които ще ви предизвикаме да поемате безгрижието на лятото на големи глътки и да осъзнаете, че единственото, от което имате нужда през юли и август, е стилен бански и ефирна рокля. Ммм, може би и няколко бижута за разкош.

Beauty погледът ни се обединява около щастието, провокирано от ваканцията. Ще ви дадем идеи как да я посрещнете и изживеете по най-красивия възможен начин - със слънце в косите, с безгрижни стъпала и със съвършена, но в същото време защитена, кожа.

списание GRAZIA

Завършваме със специални моменти от лятното парти на GRAZIA, най-горещите акаунти на travel двойки и разказ за пътуване до красивия като картичка, но истински омагьосващ на живо Лисабон.

списание GRAZIA

И понеже вярваме, че точно тези месеци от годината заслужават вълнуващи истории, заедно с GRAZIA юли/август на пазара ще откриете книгата "Десет женски изневери" на Катя Антонова.

Затова, където и да се намирате, надяваме се, че страниците ни ще стигнат до вас – за малко повече настроение, вдъхновение и емоция през идващите седмици. Enjoy!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA