It's time to celebrate 20 години GRAZIA

Славена Вътова, Глория Петкова и Йоана Димитрова ви очакват в големия ни юбилеен брой, който вече е на пазара.

20 години. Не са малко, не са много. Предполагаш, че знаеш какво искаш от живота. В същото време чуваш постоянно, че "още нищо не си видял". Така е, и не е така. Имаш някакви стъпки зад гърба си, но усещаш известна неизвестност. Колкото те плаши, толкова и вълнува. Търсиш, откриваш, бягаш, спираш, дишаш, спира ти дъхът, объркан си, разбираш, обичаш, разбиват ти сърцето. Правиш преход. Случва се някакво осъзнаване. Сещате ли се как преди време слагахме статус "It’s complicated" във Facebook? Горе-долу е същото. И все пак са хубави моменти.

Аз станах част от екипа на GRAZIA, точно когато бях на 20. Свързвам периода и годините около него с твърде особени емоции, но продължавам да помня конкретния момент, в който погледнах телефона си и видях съобщението, довело ме до възможността да мисля върху темата в момента. Отплеснах се, мисълта ми беше, че след като я гонихме толкова дълго, успяхме да я хванем. Символиката е навсякъде в този специален брой.

GRAZIA 20

Тестването на светлината винаги изисква жертви.

GRAZIA 20

Регионалният гримьор на YSL - Били, пристигна специално от Хърватия за снимките на корицата.

GRAZIA 20

Изглежда, че звездите ни коментират нещо важно между снимките. Не помня какво.

Отворихме архива и стигнахме до голямото начало с Моника Белучи. Нямаше как да не се срещнем с лицето от първата ни българска корица, която излиза месец по-късно – Гергана Гунчева. Ей така, да видим какво се е случило от 2004-та насам и да разберем колко сме се променили. Поканихме любими приятели да напишат писмо до 20-годишното си Аз. Те прегърнаха идеята и емоциите на миналото. И понеже броят наистина е специален, нямаше как да не го хванем за ръце с ексклузивни срещи. Джулиан Мур и Никълъс Галицин разказват повече за Mary & George директно от снимачната площадка на сериала, който можем да гледаме в SkyShowtime. Хенри Лойд-Хюз, когото най-вероятно познавате от Killing Eve, сега има главна роля в We Were the Lucky Ones на Hulu и е готов да покори холивудския небосклон. Неповторимата Пенелопе Крус споделя от първо лице най-интересните подробности и скрити послания в новата иконична кампания на CHANEL с Брад Пит и режисьора Клод Льолуш. А Дуа Липа, която в началото на май ни отвя с третия си студиен албум, говори за музиката, блясъка и червилата YSL LOVESHINE.

Хитът на YSL Beauty е по лицата на Славена Вътова, Йоана Димитрова и Глория Петкова, с които празнуваме големия юбилей. И трите са се появявали на страниците ни през годините – все по различни поводи, само че сега имахме възможността заедно да зададем тона на следващите 20. И трите олицетворяват перфектно различни проявления на вечно търсената по страниците ни грация. И трите са много повече от етикети, които бихме могли да залепим до имената им, а екипът на YSL Beauty припознава в лицата и философиите на всяка от тях музи на бранда. Вълнуващо е.

GRAZIA 20

Денис, Inspire Style Director за салони Inspire, довършва перфектната визия на Йоана.

GRAZIA 20

С Ангел и Поли обсъждаме първите готови кадри, so much ❤️ за двамата.

GRAZIA 20

Току-що бяхме открили най-добрия ъгъл.
Shout out to Деси от екипа на YSL, която всъщност успя да заснеме полароидите.

Ние сме първото международно издание в глобалната мрежа на GRAZIA, която днес включва още над петнайсет държави. Бихме могли да говорим за устойчивата формула и гъвкавата структура на съдържанието, но модата, красотата, звездите, храната, пътуванията и всичко между тях ще продължават да минават през призмата на случващото се в момента. Благодарностите са за читателите, които вървят дългия път с нас, за всички, които са изграждали бранда през годините, и за всички, които стоят зад него сега. Знаете кои сте. Знаете, че правите чудеса.

Ако със сигурност съм научил нещо от 20 досега, то е, че макар често да не го осъзнаваме, винаги има причина. Нека следващите двайсет не са чак толкова complicated, нека има повече love и повече shine. Не знам за вас, но аз не приемам нищо по-малко от това.

Големият ни юбилеен брой вече е на пазара!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA