Двойно модно вдъхновение

Наталия Александрова
Наталия Александрова 19 септември 2019

Въпреки че безкрайно много се възхищаваме на всички известни дизайнери и техните творения, много пъти не знаем как да пренесем актуалностите в своя гардероб си или пък не не ни достига смелост да експериментираме. В такива моменти на помощ идват всички онези наши любими модели, певици или актриси, които ни вдъхновяват с ежедневния си стил. Техният street style е интересен и дързък и отразява по уникален начин тенденциите в даден момент. Но онова, от което черпим още по-голямо вдъхновение и което ни кара да отидем на пазар не само за нас, но и за половинката ни, са любимите ни звездни двойки, които изпъкват с нестандартния си и интересен начин на обличане. Затова и решихме да ви представим нашата селекция известни влюбени, които определено ще събудят желанието ви да преобразите не само своя стил, но и този на човека до вас!

Ким Кардашиян и Кание Уест

ким

Започваме с една звездна двойка, която вече се е превърнала в класика и която винаги е изпъквала със своите модни решения. Те са от онези известни семейства, които не съчетават аутфитите си, а всеки път изпъкват със собствен стил. Кание най-често залага на по-ежедневните и спортни дрехи, които са типични и за неговия бранд. А Ким е обратното – тя не търси толкова семпли и небрежни визии, колкото такива, които ще я накарат да изпъкне със сексапил и нестандартност. Все пак и двамата винаги са били иноватори що се отнася до облеклото и по тази причина вече имат статус на модни икони.

Джъстин и Хейли Бийбър 

Хейли Бийбър

Една от най-коментираните двойки в последно време – Джъстин и Хейли неведнъж са правили впечатление с интересния си стил на обличане. Например бившият тийн идол често носи цветен графичен суитчер, съчетан със спортни къси панталонки или дънки, докато Болдуин залага на тенденциите, като например biker shorts или секси мини рокля. В други случаи пък Хейли „краде" стила на Джъстин и се облича изцяло спортно и небрежно, докато той залага на хавайска риза и деним, които носят нетипичното калифорнийско-гръндж усещане.

Приянка Чопра и Ник Джонас

Приянка Чопра

Те са едни от най-любимите ни знаменитости що се отнася до couple style. Чопра и Джонас никога не са просто casual, а винаги впечатляват с невероятни визии, които по уникален начин се допълват. От тях не може просто да почерпиш street style вдъхновение, защото когато видиш колко изпипан до най-малкия детайл е всеки аутфит, ти се приисква да си част от Холивуд и всеки ден да се обличаш с всички онези скъпи, дизайнерски дрехи, които никога не могат да изглеждат просто небрежно. Ник и Приянка нямат нужда от тенденции, защото винаги успяват да изпъкнат със собствения си стил.

Бела Хадид и The Weeknd

Бела Хадид

Тази нова стара двойка ни беше любима и преди, любима ни е и сега. Бела винаги е имала невероятно излъчване, което съчетава невинност и провокация в едно, а r&b изпълнителят е отлично допълнение на тази комбинация. Хадид е от онези модели, които стотици пъти са ни давали идеи как бихме могли да разчупим ежедневните си визии и как да изглеждаме секси и уверени. От своя страна The Weeknd определено има собствен стил, който бихме определили като casual и леко гръндж. Двамата много пъти синхронизират стиловете си, което ги кара да изглеждат като наистина перфектната двойка.

Текст: Джулия Петрова

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA