2019 FASHION ICONS! Били Айлиш и любовта на H&M към нея

Силвия Канин
Силвия Канин 26 декември 2019

Продължаваме с нашите любими фешън вдъхновения за изминалите 12 месеца. Момичето, което ви представяме в този материал е невъзможно за подминаване. Тя е Били Айлиш! 

Музикалната сензация, която в началото изглеждаше, че сякаш говори само на тъжните тийнейджъри, впоследствие се оказа, че е готова да покори всякакви комерсиални класации със своята непокорна природа. 

Oтскоро 18-годишната Били, която има общо 33 музикални награди, е задължителна във всеки cool playlist. Не само музиката й привлича вниманието на публиката, голяма роля играе и визията на Айлиш, която допълва образа на бунтарка. Широки дрехи, зелени корени, почти никакъв грим - това е Били, която провокира дори най-големите модни брандове да я последват в нейното музикално и модно приключение.

Вълнуваща новина за почитателите на изпълнителката, както и за феновете на уличната мода е мърч колекцията на шведския гигант H&M вдъхновена от нея. 

Колекцията ще се появи в магазините на бранда и онлайн на www.hm.com от 2-и януари. Перфектният новогодишен подарък, нали?

Оувърсайз силуети, светли тонове, усещане за удобство - така бихме описали мърч колекцията, в която се включва и 3D артиста Инес Алфа, която е основен виновник за 3D ефектите по моделите. 

били

В колекцията вдъхновена от музикалната звезда ще намерим дълги, широки тениски, худита, дълги худита, които спокойно модат да бъдат носени като рокли, широки и удобни панталони, както и тениски-рокли.

били

Аксесоарите включват плетени шапки, малки чанти за през рамо и чорапи.

били

Цветовата гама включва кремави нотки, черно, зелено и неоново зелено.

били

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA