Потъване в себе си

Ексклузивна премиера на нов моден филм с участието на Мария Силвестър

Кристина Гочева
Кристина Гочева 18 декември 2020
Фотография: Мария Съботинова

 

В края на тази особена година, която пренареди животите ни в реално време, имаме удоволствието да споделим с вас ексклузивната премиерата на едно истински високо естетическо преживяване, наречено "Приливът".

Във време, когато липсата на пари за култура и бюджети остана на заден план, защото оцеляването буквално дойде на дневен ред, група независими творци се събират в проект със смисъл отвъд посланието на моден филм.

Защото той е олицетворение на личния катарзис, през който всички минаваме, когато позната реалност се стопи пред очите ни, за да заживеем в постоянен режим на адаптация.

 

МС

 

Защото, за да продължим напред в ментално здраве е по-добре да си дадем сметка какво имаме, а не какво искаме или вече сме загубили.

Защото обръщането към себе си носи силата на приливна вълна, но може да бъде и неочакван отлив, oткриващ пластове от скритата ни същност.

The Tide резонира с навлизането навътре и потъването в себе си, за да се роди нещо ново, нещо истинско, нещо преминало през черно-бял филм, и през пречистващата водна стихия.

 

МС

 

Така любимата ни Мария играе себе си и толкова й отива - една жена, която потъва метафорично в собствената си дълбочина. Синапсис, който рефлектира на времето в което живеем, състоянието и мислите, които преминават през нас по време на всяка промяна, метаморфоза или желание.

Филмът отразява детайли от оставянето по течението, намирането на спокойствие и баланс в Аз-а, докато живота ни прелива от нови и неочаквани събития.

Метафора - за намирането без да се търси, за целостта в самотата, за цветовете в черното и бялото... за любовта към себе си.

 

Насладете се с всички сетива на "Приливът"!

 

 

 

 

Art Directed and Styled by Andrey Andreev

Director - Victor Antonov

Camera and Drone - Ivan Daskalov

MakeUp - Katrin Valentinova

Original Music - Aleks Nushev

Vocals - Dessy Dobreva

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA