Наоми Осака е новият глобален посланик на Louis Vuitton

Тенис легендата влиза в редиците на луксозния френски бранд, лично избрана от Никола Геские.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 януари 2021

Няма да преувеличим ни най-малко, ако кажем, че пролетната кампания на Louis Vuitton се цели директно в Големия шлем. Креативният директор на бранда Никола Геские залага на японската шампионка по тенис Наоми Осака, която влиза в ролята на посланик на марката и лице за последната колекция.

Голямото модно постижение в нейната биография идва точно година, след като тя успя да спечели някои от най-престижните титли в професионален план и се превърна в първата жена от Азия, стигнала до номер 1 в света.

"Наоми е изключителна жена, която представлява своето поколение и освен това е пример за подражание на всички", споделя Геские в официално изявление. "Кариерата и разбиранията ѝ са вдъхновяващи. Тя остава вярна на себе си и не прави компромиси с ценностите си."

Кампанията с Louis Vuitton не е нейният първи моден ангажимент, тъй като зад гърба си има колаборация с японския дизайнер Hanako Maeda, както и със Strathberry. Към френската модна къща обаче има специално отношение. 

"След тениса, другата най-ценна страст в живота ми е модата, няма по-емблематична марка от Louis Vuitton", казва Наоми. "За мен е чест да работя с Никола - той е дизайнер, на когото се възхищавам толкова много. Споделяме взаимна любов към японските култура и стил, а да стана посланик на световна марка за мен наистина е сбъдната мечта."

За промоционалните кадри Осака носи разкроена рокля с асиметрични плисета, графитни принтове и буфан ръкави, която е комбинирана с иконичната монограмна чанта на луксозния бранд. "Забавна история: За първи път купих на майка си чанта LV, когато бях на 16, като подарък за рожден ден и това е някаква традиция оттогава насам", споделя Наоми в официалния си Instagram акаунт за старта на кампанията, подчертавайки един наистина пълен кръг. Ура!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA