Сабрина и Идрис Елба представят дизайнерска колаборация с Christian Louboutin

Семейство Елба обединява сили с иконичния дизайнер за специална колекция, която дарява 100% от приходите си за благотворителност.

Фотография: Misan Harriman/Christian Louboutin

Звездните дизайнерски колаборации не са нещо чуждо на модния свят, но онези, които идват със силно послание и даряват 100% от приходите си за благотворителност, със сигурност са малко.

Точно това ще направят Сабрина и Идрис Елба, които обединяват сили с Christian Louboutin за специална капсулна колекция, озаглавена Walk a Mile in My Shoes.

Креативният екип на бранда разкрива, че след като миналата година двойката е взела участие във важни онлайн разговори за привилегията, несправедливостта и системния расизъм, самият дизайнер ги е потърсил, за да създадат колекция, която ще донесе положителна промяна в общността. 

Името на линията е вдъхновено от Мартин Лутър Кинг-младши и неговият призив за действие, а приходите от продажбите ще бъдат дарени на пет организации, които подкрепят жертвите на полицейска жестокост и расова несправедливост в САЩ, малките фермери и техните деца в Сомалия, както и сираците и младите момичета в Сиера Леоне.

Walk a Mile in My Shoes включва маратонки, високи обувки, чанти и други аксесоари, чиито цени варират от 900 до 4000 долара. Колекцията вече е налична на christianlouboutin.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA