Модата и красотата от другата гледна точка

Достатъчни са няколко минути с Валерия Сизова, за да разберете, че е важно нещата да се случват по различен начин.

• Продукция: Polanska Studio • Фотография: Klaudia Polanska • Грим: Jaque Di Condio • Коса: Pauline Prechonnet • Стайлинг: Sarah Tatjana - Tidbit • Асистент стайлинг: Brianna Deverell Tidbit • PR: Wavemags

Look: Обици Tessarella House, рокля Couture + Love + madness POA

Напълно възможно е да следвате Валерия Сизова в Instagram. Това, което не става ясно от постовете ѝ е, че тя има музикално образование, бакалавърска степен по социални и политически науки, а в момента работи в сферата на недвиживите имоти. Споменахме ли, че има огромен опит в конкурсите за красота и скоро ще бъде продуцент на предаване за такива? Да, важно е да погледнем нещата от другата гледна точка.

57

Рокля ShonaJoy, обици Reliquia Collective, блейзър Nicola Finetti, палто Manning Cartell

Здравей, Валерия! Къде те откриваме в момента?

В Сидни, Австралия. По принцип съм от Русия, но след като завърших гимназия се преместих тук, за да науча английски и завърша висше образование. Минаха 11 години и все още живея в тази прекрасна държава.

57

Лента Stephanie Browne, панталон & сако Youkef Akbar, обувки Jeffrey Campbell

Имаш много титли в биографията си. Кога започна да ходиш по конкурси за красота?

Честно казано, никога не съм си представяла, че ще го правя. Още повече да печеля титли и да представям двете си родни страни. Всичко започна със състезание в Австралия, на което станах подгласничка. Той допринесе за кариерата ми на модел и ми даде платформа за изява, чрез която да споделя опита си с другите. След последната ми титла, получих оферта да стана изпълнителен продуцент на тематично реалити. Благодарна съм, че ще имам възможността да покажа всички страхотни таланти и модели, които имаме тук в Австралия. 

Чували сме историите за дърпане на коси и саботажи. Какво наистина се случва зад кулисите?

Много неща. Най-вече упорита работа, не само от моделите, но и от дизайнери, гримьори, фризьори, техници и всички други хора, които не виждаме на сцената. Може да изглежда забавно и изискано, но всяко момиче, което се качва там, работи много. Да, може да има конфликти, но наистина може да срещнеш големи приятели, да подпишеш договор с агенция и да усетиш целия спектър от възможности за работа в сектора.

57

Обици Tessarella House, сако Yousef Akbar

Външната или вътрешната красота е по-важна, ако искаш да спечелиш?

Не бих казала, че някой е атрактивен, докато не отвори устата си. Има много хора, които се вписват в каноните на индустрията, но да си го признаем - остаряваме и трябва да има нещо друго. Най-големият ми съвет е да не разчитаме основно на външния вид, защото ще ни служи за кратък период от време. Животът е по-забавен, когато си мил и скромен. Тогава и светът ще ти даде повече възможности.

57

Обици Reliquia Collective, пола & риза Aje, ботуши Dazie

Имаш почти 110 хиляди последователи в Instagram. Помниш ли първият си пост?

Беше скучен, но помня, че бях много развълнувана, когато получи 31 харесвания. Снимка на пиано, което открих в университета. Влязох в една от залите за практика и помолих да посвиря, защото сякаш бяха минали хиляди години откакто завърших музикално училище.

Какво не споделяш с аудиторията си?

Обикновено не говоря за личния ми живот, не споделям храна, нито как прекарвам свободното си време. Мисля, че 95% от хората все още не знаят, че работя в сферата на недвижимите имоти.

57

Рокля ShonaJoy, обици Reliquia Collective, блейзър Nicola Finetti, палто Manning Cartell

Кое е нещото, което все още не си направила, но много искаш?

Мисля, че ако има нещо такова, ще го планирам и ще направя всичко възможно да се случи. Единственоот желание, което имам в последните години е да доведа родителите и семейството ми в Австралия, за да можем да бъдем заедно. Не е лесно, но ще направя всичко възможно, за да се насладим на компанията си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA