Black and Wild, но без страх от ярките цветове

Така можем да интерпретираме изненадващите стилни случвания в есенно-зимната колекция на Marc Cain.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 октомври 2021

След почти две години на промени, изненади и неочаквани обстоятелства, световноизвестните дизайнерски брандове се предизвикват постоянно, но малко са тези като Marc Cain, които винаги поднасят по особено креативен начин своето виждане за нещата и ни карат да реагираме с "О, много са добри".

Темата на есенно-зимната колекция на марката е "Black and Wild", което може да звучи в абсолютен синхрон с дъждовното, мрачно и не чак толкова чудесно време навън, но изобщо не означава, че моделите в нея са само черни и бели, колкото и нетипично да изглежда това за Marc Cain Sports.

Светлите нюанси върху обувките, палтата и шаловете варират от тонове на бежовото, минават през кремаво и стигат до почти бяло, което обогатява темата и я интерпретира в много аспекти на светлината, придавайки ѝ особена мекота. Черното пък носи специална дълбочина чрез смесване на различни материи и текстури, влизайки в страхотен контраст с наситеното зелено или морското синьо, специално за онези последователи на добрия стил, които искат цвят в живота си.

Макар да звучи леко твърде сладникаво, есенно-зимните попадения на Marc Cain са живото олицетворение на любимите ни усещания за студените дни от годината: лекота и комфорт. И, не, от това не сме изненадани.

Цялата колекция ще откриете в раздела на Marc Cain на shop.mdl.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA