Savex4Fashion = любов към българската мода

Може да гласувате до 29 ноември. Има и страхотни награди!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 ноември 2021

Свикнали да обръщаме поглед към световната дизайнерска сцена, когато става дума за модни тенденции, посрещаме с широко отворени ръце всяка възможност да почетем и оценим креативната сила на българските брандове, защото определено има такива, които заслужават много, много внимание.

Именно тази философия стои в основата на Savex4Fashion!

Второто издание на мащабния конкурс стартира в края на октомври, но бавно върви към заветната финална права. Основната цел на проекта, с който Savex подкрепя български модни марки, продължава да е тяхното популяризиране, заедно с това на вдъхновяващите лица зад тях, които създават етични, красиви, цветни и разнообразни модели.

Savex4Fashion се провежда изцяло онлайн и преминава през три етапа на гласуване. С приключването на първия такъв, в надпреварата продължават 10 от категоричните фаворити - A la Marie Boudoir, Andyvil, Denina Martin, Dizi, Nixa, Paramidonna, Verne, Verychi, Vintage Summer и Zoe.

В следващия етап ще останат 5 от тях, а на финала има място за 3 бранда, но само за един голям победител. Това ще е марката, събрала най-много гласове в онлайн гласуването и тази, която в крайна сметка ще получи титлата „Най-любимият български моден бранд в Savex4Fashion 2021".

Наградата за големия победител е участие в телевизионно интервю, където креативните визионери ще имат възможността да разкажат повече за себе си, за работата си и най-вече за модните виждания, формирали вкуса и възприятията им.

Гласуването продължава до 29.11. 2021 г. на специалния сайт savex4fashion.bg, а всички, които подкрепят фаворитите си, участват в томболи със страхотни награди –дрехи и ваучери за пазаруване от номинираните, както и продуктови сетове Savex.

Нека оценим българската мода и покажем, че има смисъл! Само така бихме вървели напред. Повече информация ще откриете тук.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA