Хей, Малума е новото лице на Versace

Пролетната кампания на луксозния бранд просто крещи "It's Maluma, baby"!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 януари 2022

Категорично беше въпрос на време. Малума е новото лице на Versace.

"Когато срещнах Малума за първи път, веднага почувствах неговата енергия и ангажиращата му личност. Той мисли напред и никога не се страхува да предизвика себе си. Той е човекът, който прави разлика и превръща света в по-добро място - перфектният мъж на Versace", споделя самата Донатела в официално изявление.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА КОЛУМБИЙСКИЯ ДОН ЖУАН?

Всъщност музикалната суперзвезда отдавна е част от семейството на луксозния италиански бранд, но сега всички са развълнувани от първата му кампания за пролетния сезон. "Харесахме начина, по който играе с камерата, както и фактът, че е толкова спокоен пред стадион, пълен с хора, които пеят песните му."

Малума застава пред обектива на фотографското дуо Mert & Marcus с кучето си Буда и казва, че модата е една от най-големите му страсти извън света на музиката.

"Сбъдната мечта е да бъда лице на емблематична модна къща като Versace и да продължа да представям Колумбия в световен мащаб чрез музика, мода и много повече", коментира той по случай грандиозното партньорство. "Заедно създадохме запомнящи се моменти на червения килим, корици на списания и невероятния дизайн за Met Gala 2021. С тази кампания продължаваме да запазваме още спомени като семейство."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС И МАЛУМА В НАЙ-ГОРЕЩАТА КОЛАБОРАЦИЯ

След като неведнъж е показвал, че не се страхува от ярките принтове, цветове и нестандартни модни решения, виждали сме изпълнителят на "HP" в кампания за Saks Fifth Avenue, в колаборация с Balmain и дори без дрехи за Calvin Klein. To new beginnings!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA