Влизаме в режим vibrant summer vacation

Лятната колекция на Lisca носи ретро полъх, но предефинира съвременните разбирания за женственост.

Не знаем за вас, но щом сутрешните температури предизвикват изпотяване само с появата си на екрана, ние категорично влизаме в режим "лято". А знаете добре, че лятото няма как да е лято без морска ваканция. Без отдаване на вълните, на плажа, на усещането за безвремие, което градът не може да ни даде.

Преди да сме изпаднали в жестоки лирически отклонения, буквално размиващи границата с клишето, ще направим лек завой.

Lisca

Lisca

Новата лятна колекция на Lisca представя перфектен баланс между класическите универсални модели и актуалните женствени тенденции. Как да го разбираме? Така: базовите предложения са основата на линията, но са издигнати на следващо ниво и прочетени по съвсем нов начин - чрез неконвенционални изрязвания, плисе, панделки, нестандартни принтове. И изглеждат просто великолепно.

Най-горещият IT тренд на сезона обаче е преоткриването на романтизма и разбиранията за женственост с помощта на атрактивни детайли, меки нюанси в цветовата палитра, щампи с точки и асиметрични силуети.

Lisca

Lisca

Разбира се, любимият бранд предлага моделите в широка гама от размери, но идеята на всички тях се обединява около желанието за vibrant summer vacation. Непременно ми споделете, ако греша, но това не е ли страхотна алтернатива на #goodvibesonly?

От днес до 30 юни или до изчерпване на количествата, за всеки закупен бански от колекция 2022 г., получавате подарък туника.

Lisca

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA