Видяхме българска и световна мода на брега на морето

Най-бляскавото модно събитие на лятото? Summer Fashion Weekend 2022, разбира се.

14 август 2022

Марина Диневи отново събра най-доброто от българската и световната мода на едно място за четвъртото издание на Summer Fashion Weekend.

Albena-Alexandrova

Албена Александрова и MADAM ROSHAV представиха своята колекция "СКИТНИЦА", посветена специално на Summer Fashion Weekend. Една музикално-поетична колекция, вдъхновена от "скъсаните обувки" и "съдраните джинси", обиколили земното кълбо, за да разберат, че по-хубаво от вкъщи няма.

mia-atelier

Mia Atelier – носител на приза за Най-добър бранд Аксесоари за 2021 на Code Fashion Awards, представи новата си колекция кожени чанти в нови цветове с колекция "White". Чантите изпъкваха на фона на черните латексови костюми и футуристични очила, с които бяха облечени моделите.

vanitta

Vanitta ни пренесе в света на ориента с една свежа, екзотична и пленителна колекция бански костюми за смелите дами.

Вдъхновени от полъха на морския бриз, от шума на вълните и от топлите пясъчни дюни Evi’s Wonderland представиха своите феерични и романтични модели.

stoyan-radichev

За първи път на Summer Fashion Weekend публиката се наслади на всеобщия любимец Стоян Радичев. Той изненада всички гости на Марината с плажни модели, ready-to-wear предложения и селекция официални рокли.

"Винаги различни, винаги на фокус" - това е мотото, на което е подчинена ежедневната работа на BENMODEL, създаден от Албена, който за първи път се качи на сцената на лятното събитие. Всеки един от моделите се отличава с авторски почерк, изпитано качество и отношение към детайла.

Тази година първите си стъпки на Summer Fashion Weekend направи и свежият бранд Maviiya Boutique. Той е създаден, за да се отличава в свят, пълен с мода и изкуство и да носи комфорт, стил и качество.

sena

По традиция подиумът на най-дългоочакваното модно събитие на сезона бе домакин на свежия и пъстър бранд Sena Design, които създават атрактивно плажно облекло - "Направено с любов от авантюристични красиви жени за авантюристични красиви жени."

vernissage

Семпли кройки, нежни силуети и богата палитра от цветове - така може да бъде описана марката VERNISSAGE, която видяхме за първи път на подиума на Summer Fashion Weekend. Колекция, вдъхновена от арабския свят и красотата на жената. Моделите бяха завършени с ръчно направени корони от цветя и шипове.

briliantin

Briliantin показаха за пореден път богатата си селекция от официални и вечерни рокли с подписа на Sherri Hill за онези дами, които не се страхуват да блестят. В акомпанимент към ревюто, чухме ангелския глас на Nelita. 

Водещи на събитието бяха Божидара Пенчева и Емил Кирилов. За музикалната част на вечерта се погрижи Цвети Радойчева, която се появи на сцената два пъти с бляскави официални рокли от Стоян Радичев.

tsveti-radoicheva

Първата по рода си модна улица Summer Fashion Street предостави на гостите възможността да закупят дизайнерски модели от ексклузивни брандове, като почти всичко бе разпродадено още преди старта на събитието.

Сред елегантните гости на Summer Fashion Weekend 2022 видяхме Елена Кристиано в компанията на Мария Елена Инфантино, проф. Любомир Стойков, Саня Борисова, Даниела Неделчева, Мика Стоичков, Йордана Димитрова, Теодора Мудева, Елен Караколева, Ивет Григорова и др.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA