Горещи тенденции и класическа музика на Summer Fashion Weekend

Грандиозният финал на четвъртото издание потопи Марина Диневи в зрелищен блясък.

14 август 2022

Начало на последната бляскава вечер на Summer Fashion Weekend дадоха Goto Diamonds и Antony Langountin, които за пореден път се събират в модна колаборация. Диамантените бижута от Goto бяха представени в комбинация с ексклузивни модели от дизайнера Antony Langountin в ярки цветове и авторски принтове.

papena

Papena и Пламена Мишева, носител на титлата Дебютиращ млад дизайнер за 2021 на Code Fashion Awards, събра любовта, младостта и семейството на една сцена. Бунтарските ѝ модели бяха представени атрактивно, а старт на ревюто даде танцьорът Реми Тоин.

lafe

Love, Adventure, Fabulous и Enjoyment - лятото в четири думи, с почерка на Lafe Swim, преплете изкуството с класическото плажно облекло, за да допълни и подчертае извивките на женското тяло.

kwiat

Лято без слънчеви очила е като море без вълни – невъзможно. Именно затова KWIAT представиха най-новите си и атрактивни модели слънчеви очила, които впечатлиха с формите и цветовете си и накараха гостите да мечтаят за вечно лято!

caramella

Стилният бранд CARAMELLA, създаден от Цветомила Маринова, е на световно ниво, чиито предложения са синоним на елегантност и женственост. Марката представи за първи път своя колекция на най-бляскавия моден подиум на българското Черноморие.

bold-atelier

Със специална колекция на подиума на Summer Fashion Weekend се завърнаха и BoldAtelier. За тях модата винаги е била необятна сцена, на която прожекторите не угасват, дори за миг. Предложенията на бранда са перфектния баланс от артистични и дизайнерски умения.

Nonde потопиха Марината в цветове и карнавални ритми. Те представиха своите нежни и женствени модели, със закачлив завършек, пера и ярки багри.

desire-mark

Desire Mark и нейните изящни дрехи и бижута за дамите събраха погледите и светлините на Марина Диневи с новата колекция на бранда.

Финала на модните ревюта за вечерта бе поверена на водещата компания за луксозни яхти и катамарани MS Yachting и модната им колаборация с бранда за бански костюми Seagull.

venzy

Класическа музика и звуците на пиано се разнесоха под звездното небе на Свети Влас. Младите таланти Виктор Костов (пиано) и Кристиян Христов (тенор) представиха няколко класически оперни изпълнения.

viktor-kostov-kristian-hristov

Гост изпълнител на Summer Fashion Weekend 2022 бе и Venzy, който изпя някои от най-новите си хитове, а водещи отново бяха Божидара Пенчева и Емил Кирилов.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA