Дайте нов живот на стила си с персонализирана консултация от Zegna

Ценителите на изтънченото облекло ще имат възможност да се докоснат до самия Винченцо Шиволето.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 30 септември 2022

Сезон есен/зима 2022 ни посреща с цял репертоар от нови форми и функции, a тазгодишните модели на Zegna обединяват естетиката, елегантността и доброто изпълнение.

Креативният директор Алесандро Сартори разказва приказката на италианския бранд с думите: "Продължавам да гледам на света през обектива на Zegna. Реалността, в която живеем днес, изисква адаптивност;  моли всички ни да бъдем гъвкави."

"Пренасянето на тази идея в облеклото означава изграждане на език на форми и текстури, чиято роля нараства с времето, отговаряйки на моментните нужди. Хибридността е това, което продължавам да изследвам, защото има напредък в изтриването на цели категории", споделя той за новия поглед към модната индустрия.

цжбн

Есенната колекция на Ermenegildo Zegna показва как трябва да изглежда разбирането за съвременен стил: функционален и индивидуален, удобен, но чрез по-еволюирала идея за формалност, която безпроблемно превключва от живота на открито към живота на закрито.

Наслояването и сливането на форми и функции в материите и моделите задават тона: палта с форма на трапец, анораци, изработени от вълна, фини кожи, носени самостоятелно или под блейзъри, дебели пуловери, придобиващи ролята на връхни дрехи.

Силуетът е плавен, а малките детайли са в яките, джобовете и закопчалките, което ги прави неразделна част от аутфита.

Всичко това е подчертано с плътни тъкани и масив от цветове. Габардин, вълна, коприна, вълнен деним и кашмир правят многопластовите дрехи шикозни, а леките нотки на цвят "сол", мразовито бяло, сиво с нотки на абаносово черно, махагоново кафяво и акценти на така разпознаваемия цвят за Zegna викуня, ретро месинг и патладжанен кварц, превръщат визиите в съвършенство.

цжбн

На 12 и 13 октомври ценителите на изтънченото облекло, обувки и аксесоари ще имат възможността да се докоснат до "безупречния свят" на марката, като получат безценни съвети от експерт-шивача и посланик на перфектния стил - Винченцо Шиволето в бутик Zegna.

Гостите ще имат възможност за персонализиране на иконични модели от casual колекцията и други елементи от луксозния асортимент, подчертавайки как услугата Made-To-Measure се развива отвъд класическото шиене. Спрямо тялото и начина ни на живот.

Запазете своята индивидуална консултация в бутик Zegna на ул. "Съборна" 2 или на тел. 0888 380 233.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA