Tommy Hilfiger представи на живо колекцията си за есен 2022

Американската модна къща организира първото си пост-пандемично събитие в България, следвайки завръщането на бранда на NYFW.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 ноември 2022

На 10-и ноември, в Paradise Center в София, Tommy Hilfiger представи колекцията си за сезон есен 2022.

Събитието премина под творческата шапка на "Tommy Factory", с което направи реверанс към глобалната кампания и ревюто на бранда на NYFW - първото от пандемията насам.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Новите модели от колекцията бяха представени в ексклузивно креативно пространство, пресъздаващо емблематичната фабрика на Анди Уорхол, в която творчеството и себеизразяването са обединени в едно.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger ни пренася обратно към своите източнокрайбрежни корени. Лансирането на новото TH Monogram монограмно лого, създадено от Фъргъс Пърсел, е акцентът за този сезон. Класическите модели на preppy стила са пресъздадени в елегантни ежедневни и емблематични визии за всички полове и възрасти.

При моделите от дамската колекция фокусът е върху колежанската естетика, типична за университетите от Бръшляновата лига, пречупена през призмата на смелите цветове, традиционните десени и емблематичните за Tommy Hilfiger кройки.

Tommy Hilfiger

При моделите от мъжката колекция марката прави реверанс към легендарните prep визии от миналото си. Ризи, блейзъри, якета тип varsity и плетени жилетки са сред ключовите модели за сезона, а новото TH Monogram монограмно лого черпи вдъхновение от университетските монограми, за да допринесе за още по-възвишен стайлинг.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Моделите аксесоари и обувки са проектирани с мисъл за перфектните несъвършенства, внасяйки нова чувственост към наследство на бранда. Стиловете, вдъхновени от архивните колекции, са преродени чрез модерни интерпретации, игриви пропорции, щампи на монограми, бродерии и color-blocking.

Tommy Hilfiger

Освен възможността да се докоснат до емблематичните модели от колекцията, почитателите на марката ще открият и ще изненади на място. Точно те ще имат шанса да участват в игра за аутфит от Tommy Hilfiger. Повече информация може да откриете тук.

Артистичното пространство, както и самата колекция ще бъдат налични за посетители на 11 и 12-и ноември от 11:00 до 21:00 часа.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA