Lisca Fashion = енергия, женственост и свежест

Пролетно-лятната колекция на бранда предлага абсолютно всичко, което може да искате от бельото си.

Съвременната жена е уверена, енергична и знае какво иска. Включително от бельото си. Да е удобно, женствено, модерно, по възможност - просто перфектно.

Това предлага новата пролетно-лятна колекция на Lisca Fashion, вдъхновена именно от жените, които опитахме да опишем.

Lisca

Цветовете в нея са ярки, наситени в електриково розово и порцеланово синьо. Щампите са уникални, комбиниращи дигитален печат и ръчно рисувани цветя.

Традиционните за марката бродерии продължават да придават истинска нежност, но този път са издигнати на пиедестал и изглеждат още по-великолепно и многоцветно.

Вариантите за избор са много, за да може всеки да намери модела на мечтите си - без значение дали търси съвременен минимализъм с елегантни и изчистени линии, или романтични дантела и бродерия, преплетени с прозрачен тюл.

Lisca

Пижамите и домашните облекла са създадени от естествени меки материи. Специално внимание, както винаги, е обърнато на удобството - слиповете са обкантени от тънка, мека материя, за да прилепнат плътно тялото и да са невидими под дрехите.

Все по-търсените сутиени без банел съвсем скоро ще бъдат налични във всички серии, включително в размер Е.

Lisca

Актуалните виждания на Lisca Fashion са перфектния баланс между женственост, съблазън и младежка лекота. Моделите са едновременно пищни, романтични и ярки, отговаряйки за всяка визия и възраст.

А от днес, до 31 март (или до изчерпване на количествата), към всеки закупен комплект от колекция пролет/лято 2023, получавате подарък - комплект бикини.

Открийте всички горещи предложения на liscashop.bg.

Lisca Fashion

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA