Кендал Дженър и Bad Bunny затвърдиха статута си на двойка

Влюбените застанаха пред обектива на Антъни Секлауи за нова реклама на Gucci.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 октомври 2023

Love is on the air! Влюбените Кендал Дженър и Bad Bunny са главните действащи лица на новата рекламна кампания на Gucci Valigeria.

Двамата пренасят любовта си на летището и позират като двойка пред известния фотограф Антъни Секлауи. Фотосесията показва интимността на пътуването заедно с партньора и преосмисля "летищният шик" от 90-те години на миналия век. Моделът и рапърът представиха разнообразие от спортни чанти, раници, куфари и колички от колекцията на Gucci.

Кендъл и Bad Bunny позират заедно, докато носят чанти и куфари от колекцията Gucci Valigeria. На някои от кадрите рапърът е прегърнал своята любима в гръб, докато я вози на количка за багаж. Други пък показват двамата докато слизат от ескалатор. Разбира се, двойката е със синхронизирани тоалети. 29-годишният изпълнител с бяло-зелен пуловер Gucci, широки сини дънки, черна шапка и черни слънчеви очила, докато 27-годишната Кендъл е с минипола на Gucci, бяла риза и тренчкот. Във видеоклип, публикуван на профила на Gucci пък, вклюбените са показани на летището, облечени изцяло в черно, докато носят модели от последната колекция за пътуване на бранда.

С тази фотосесия Дженър и Bad Bunny затвърдиха статута си на двойка. За първи път се заговори, че са заедно още през февруари, но двамата упорито криеха връзката си и дадоха ясно да се разбере, че не искат да говорят за отношенията си. Въпреки това, двамата неведнъж бяха виждани заедно на различни мероприятия като опера, конна езда, мач на "Лейкърс", ресторанти и концерти. "Другите не знаят как се чувствам, не знаят как живея, не знаят нищо за мен и аз наистина не искам да знаят. Наистина не се интересувам да изяснявам нещо на когото и да било, защото нямам ангажимент да изяснявам личния си живот на хората", заяви Bad Bunny в интервю за Vanity Fair, добавяйки, че връзката му е "ясна" за семейството и близките му и това е напълно достатъчно.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA