Откриха обновения бутик на Luisa Spagnoli в София

Италианската марка диктува модата у нас вече 18 години.

Ася Иванова
Ася Иванова 10 октомври 2023

Уникалната италианска марка Luisa Spagnoli вече посреща своите клиенти в обновен и още по-привлекателен бутик.

Марката диктува модните тенденции у нас вече 18 години. Тя се откроява със своя изтънчен вкус, силно чувство за идентичност, персонален стил и безкомпромисно качество. 

Luisa Spagnoli

Luisa Spagnoli отново демонстрира своята несравнима класа по време на ексклузивното събитие по повод откриването, което беше посетено от регионалния мениджър на марката - Rugile Zukauskaite, както и от много елегантни български дами, сред които Жени Джаферович и Александра Тюркмен. Освен на възможността за неповторимо шопинг изживяване в компанията на обектива на Тина Спасова, гостите се насладиха на изкусителна храна, напитки и музика в италиански стил.

Luisa Spagnoli

"В обновения бутик клиентите ще могат да открият модели от най-новата колекция, вдъхновена от последните тенденции в световната мода, притежаваща всички характеристики на елегантния и оригинален стил на марката," каза представителя на Luisa Spagnoli за България Зоя Борисова.

Luisa Spagnoli

откриване бутик Luisa Spagnoli

Дамите, които искат да заложат на неповторим италиански стил, мястото е добре познатата локация на бул. Витоша 64 в София.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA