Кайли Дженър се впусна в модата

Риалити звездата направи своята първа колекция с облекла.

Ася Иванова
Ася Иванова 27 октомври 2023

С каквото и да се захване някое от момичетата Кардашиян-Дженър, то веднага се превръща в успех. Затова не се и съмняваме, че новото поприще, в което се впуска Кайли Дженър ще има подобна съдба и вече нямаме търпение да видим какво е сътворила.

Най-малката дъщеря във фамилията съобщи, че разраства бизнеса си, като създава собствена марка дрехи. Кайли веднага запозна своите последователи в социалните си мрежи с бъдещата си работа. Тя сподели кадър, на който позира с черен тренчкот, който е част от дебютната й колекция. "Запознайте се с Кhy", пише Дженър под снимката.

Кайли Дженър KHY

Тази публикация веднага разбуни духовете и всичките й фенове полудяха от новината. Постът събра над 2 милиона харесвания, а Кайли бе затрупана от стотици комплименти за визията.

Това, което е ясно до момента за модната марка на 26-годишната инфуенсърка е, че тя е създадена в сътрудничество с "NAMILIA" и ще стартира на 1 ноември. Колекцията се очаква да бъде на достъпни цени, които дори българските й почитатели ще могат да си позволят. Дрехите й ще вървят на цени между 48 и 198$.

Кайли Дженър KHY

Брандът се състои от рокли и палта, предимно в тъмни цветове. За момента обаче, Кайли е споделила своите първи модели - кожени рокли, тренчкот, панталон, бюстиета. Тепърва предстои да видим какво още ни е подготвила. Но едно е сигурно, малката Дженър е повече от екзалтирана от новото си амплоа. "Исках сама да проектирам дрехите си, очевидно е, че обичам модата, исках да създам дрехи, които са достъпни за всички," обяснява Кайли пред The Wall Street Journal.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA