Обновеният магазин на FURLA отвори врати

Италианският бранд представя новата си колекция Cruise’24.

17 ноември 2023

Furla винаги е бил олицетворение на креативност, доказала се във времето. Сега италианският бранд ни приканва да разгледаме новите модели от колекция Cruise’24 в нов, изискан интериор в Сердика център.

FURLA е бранд, който с лекота осъществява връзката: качество, дизайн и функционалност. "Нашите чанти са с подчертан моден почерк - те излъчват чистота и свежест, които докосват суетността на жени от всякакви възрастови групи", споделя г-жа Фурлането.

Furla

Furla

При създаването на своите колекции дизайнерите на компанията обръщат голямо внимание на реалния свят, на това какво се случва около тях, оттам на нуждите на съвременната, модерна жена. Винаги приоритет в техните разработки има качеството на продукта. Това е семплата философия на фирмата, а именно да произвежда само висококачаствени аксесоари, с които тя да се прочуе. Тази философия звучи актуално на езика на стила и елегантността, независимо каква е чантата - ръчна пазарска или елегантна през рамо, ексклузивна вечерна или подчертано спортна.

Furla

Furla

Основна ценност, която Furla съблюдава е да се отличава на пазара със своя неповторим стил, който представлява една задълбочена интерпретация на тенденциите и сигналите в модата.

Открийте колекция есен/зима 2023 и Cruise’24 на FURLA в магазините в Сердика център и бул. Витоша 65 или на shop.mdl.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA