Да превземем лошото време със стил

Даваме ви 6 идеи за винаги готина и едновременно топла визия.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 февруари 2024

Фотография: Pexels.com

Зимата е едно голямо предизвикателство, когато искаме да постигнем стилна визия. Хем искаме да ни е топло, хем да изглеждаме елегантно. Това обаче често се оказва непосилна задача.

Нека си признаем, прекарваме часове наред пред гардероба, опитвайки се да постигнем перфектният външен вид, но като добавим голямото топло палто и всички зимни аксесоари и сякаш всичките ни усилия отиват по дяволите. За щастие, модата може да бъде много гъвкава и можем да изглеждаме добре с малко повече въображение. Ние сме насреща, за да ви дадем няколко идеи как да оцелеете през зимата, предлагайки ви няколко практични и уютни визии:

Back to Black

Ако не сте сигурни какво да облечете, не можете да сгрешите с облекло в изцяло черно. Вземете за пример Хейли Бийбър и нейният стил. Смело заложете на ансамбъл от стилни черни дрехи, включително макси рокля, кожено палто и чифт маратонки, за да сте стабилни на заснежената земя. Тази визия едновременно ще ви носи уют и топлина, докато изглеждате готини.

Уютен шик

Въпреки че времето навън може да е ужасяващо, можем да заложим на няколко ключови трика за стилизиране, които със сигурност ще направят външния ни вид възхитителен. Облечете модно шарено палто върху черен комплект за джогинг и бралет и воала, вече имате практичен, но забавен външен вид, който със сигурност ще харесате.

Сред дивата природа

Както вече споменахме, дивата природа и нейните краски отново са на почит. Ако обичате да се откроявате в тълпата и да бъдете забелязвани навсякъде, то забравете за черното яке - леопардовата щампа е за вас. И противно на всеобщото схващане, тези щрихи са лесни за стилизиране. Просто съчетайте връхните си дрехи с дрехи в един цвят и с високи ботуши за постигането на стилна зимна визия.

Втора кожа

Добрият кожен тренч винаги внася доза стил, независимо какво е времето навън. Въпреки това, ако носите такъв при по-ниски температури, не забравяйте да облечете дебел пуловер, високи ботуши и готина шапка, за да се предпазите от студа. 

Нека да е цветно

Въпреки че изцяло черната визия е вечната класика, ние сме изцяло ЗА добавянето на малко цвят през зимата. А моделът Ашли Греъм го умее най-добре. Тя съчетава класически черен тоалет с наситено лилаво палто, което добавя така необходимата яркост дори в най-сивите зимни дни.

На макс

Когато се съмнявате какво е подходящо да облечете, винаги е добра идея да заложите на пластовете. Не можете да сбъркате с любимия си блейзър, шал и шапка, съчетани с удобно палто. Защото максимализмът продължава да е във възход, така че смело смесвайте и комбинирайте според нуждите си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA