Кендал Дженър е главният герой в оптимистичната пролет на Tommy Hilfiger

Супермоделът и емблематичната модна къща обединяват сили за новия сезон, който можем да опишем най-добре като Classic American Cool.

Фотография: Tommy Hilfiger

Кендал Дженър се присъединява към голямото семейството на Tommy Hilfiger за новата им пролетна кампания, която отново обръща поглед към класическия американски стил и емблематичните нюанси на червено, бяло и синьо.

Легендарният дизайнер вярва, че супермоделът олицетворява перфектно посланието за оптимизъм и елегантност – не само в начина си на обличане, но и в отношенията с хората наоколо.

По-голямата сестра Дженър застава пред обектива на фотографа Ренел Медрано с петима близки приятели, а в следващите редове самата тя и господин Хилфигър разказват ексклузивно за вдъхновението и отношението към пролетната перспектива, която очаквахме толкова дълго и явно наистина ще бъде страхотна.

Кендал Дженър

Кампанията за пролет 2024 отдава внимание на семейството и приятелите. Как тя отговаря на вашите лични вярвания и ценности по въпроса?

Томи Хилфигър: Когато основах компанията през 1985 г., исках да изградя автентични връзки с попкултурата и да си партнирам с хора, които вярват в същите идеи. Точно както мен и Tommy Hilfiger, Кендал вярва в смелостта и разбиването на статуквото, но добавя щипка от себе си към всеки проект, с който се захваща. Тя е като член на семейството и сме щастливи, че ще бъдем заедно през този сезон.

Кендал Дженър: Семейството и приятелите са всичко за мен. Работата за пролетната кампания на Tommy не се усещаше като поредния работен ден, а по-скоро сякаш сме се събрали с група приятели, за да се позабавляваме. Бях с близките си хора, с тях се чувствам най-комфортно. Около тях забравяш за проблемите и можеш да бъдеш себе си. Успяхме да заснемем всичко в Лос Анджелис, за което съм повече от благодарна, тъй като аз и приятелите ми сме израснали в този град и го познаваме добре. Обожавам го, има за всеки по нещо. Ако искаш да си отдъхнеш и да прекараш безгрижни няколко часа, Venice Beach и Малибу. Ако искаш по-забързано темпо, Холивуд е прекрасен. Особено през нощта.

Кендал Дженър

Какво ви вдъхнови да работите заедно?

Томи: Познавам Кендал и нейното семейство от години. Впечатляващо е да наблюдаваш успехите ѝ в модната индустрия. Докато трендовете се развиват и променят, постоянството и оптимистичната енергия на Кендал продължават да я държат на сцената. Колаборацията с попкултурни икони винаги е била вдъхновяваща за мен, тя задава тона на подиума днес.

Кендал: Работата с Томи е като среща с добър приятел. Той подхожда към професионалните ангажименти със същите топлина и желание, каквито би предложил и в личните си отношения. Тази специална връзка ти дава увереността да бъдеш себе си.

Кендал, какво е усещането да си партнираш с бранд, тясно асоцииран с американската модна сцена, какъвто е Tommy Hilfiger?  

Щастлива съм за възможността да работим заедно. Напоследък осъзнах, че в моя личен стил все повече и повече гравитирам към класиките. А от бранда винаги намират начин да преобразят и вдъхнат нов живот на емблематичните модели.

Кендал Дженър

Колекцията предлага модерни preppy класики. Кои са вашите любими модели?

Томи: Обожавам полото. То наистина е емблематично и трябва да бъде част от всеки съвременен гардероб. Беше вълнуващо да го преобразя и приложа различни гледни точки, комбинирайки попкултурата със спорта, за да се получи модел, който да бъде носен, независимо от начина на живот. Тази година идва в червено и бяло – изцяло американска класика.

Кендал: Определено поло роклята. Удобна е, но в същото време лесна за обличане и стилизиране. Имам афинитет и към малко по-формалната риза тип Oxford.

Ще откриете пролетната колекция на Tommy Hilfiger в магазините на марката в The Mall, Serdika Center и Paradise Center.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA