Calvin Klein навлиза в новото царство на минимализма

Марката завладява пролет-лято 2024 с модерна, чувствена и семпла колекция.

Ася Иванова
Ася Иванова 27 март 2024

Фотография: Calvin Klein

С първите пролетни дни нямаме търпение да захвърлим зимните дрехи и да се отдадем на нови покупки, подходящи за топлите сезони.

И верни на максимата, че "по-малкото е повече", отново се доверяваме на Calvin Klein, чиито колекции са олицетворение на характерния за марката минималистичен, модерен и чувствен стил. Силуетите за този сезон идват в своя най-естествен вид, прилягащи перфектно към всяка форма на тялото, без да ограничават движението. Отново ще видим емблематичните деним модели на бранда от 90-те години, създавайки чувствени визии, пречупени през модерната призма. Денимът е безпроблемно универсален, а класиките са синхронизирани с комфорта. И нека си признаем. Точно от това имаме нужда в момента. И не само. Тъй като тези модели се оказват вечни и ще ни служат вярно години наред.

Calvin Klein пролет-лято 2024

Функционалността и лекотата са поставени на преден план, а цветовата палитра е монохромна и неутрална и можем да я приложим, без значение от стила ни.

Новата колекция на Calvin Klein е моделирана от любимите ни JungKook и JENNIE. Те застават пред фотообектива на легендарния Мерт Алас, облечени изцяло в емблематичния за марката деним. Тази кампания утвърждава статута на Jung Kook като глобална поп звезда, демонстрирайки естествената му увереност, докато използва небезизвестната гара Гранд Сентръл в Ню Йорк, показвайки новите модели от колекцията на Calvin Klein Jeans за пролет 2024.

Calvin Klein пролет-лято 2024

От своя страна пък JENNIE демонстрира сексапил и увереност, облечена в емблематичното бельо и дънково яке на Calvin Klein.

Изборът на двете млади звезди не е случаен. С тяхното присъствие марката акцентира върху младежката енергия, която се добавя към емблематичните за всеки гардероб модели, съчетани с минималистичната визия на бранда. 

Колекцията на Calvin Klein за сезон пролет 2024 е налична в магазините на Calvin Klein Jeans в Serdika Center и Paradise Center.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA