Peek & Cloppenburg с четвърти магазин в София

Между 18 и 21 април продължава откриването в Paradise Center.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 април 2024

Peek & Cloppenburg отваря четвъртия си магазин в София. 

Първите посетители на Paradise Center вече успяха да видят голямото разнообразие от водещи модни марки, които се предлагат в магазина. В няколко поредни дни (18-21 април) P&C Ви очакват музика на живо, специален кът за грим, вкусни изкушения и още вълнуващи активности.

"Много сме щастливи от възможността да инвестираме в отварянето на следващия си магазин в Paradise Center, най-добре позиционираният лайфстайл център в София. Макар че вече  толкова много години сме в страната, гледаме напред към бъдещето и продължаваме да разширяваме и да подобряваме присъствието си на българския пазар. Като цяло сме доволни от бизнес развитието в България и сме щастливи от възможността да предлагаме на нашите клиенти добре познатите марки вече и в Paradise Center – комбинация между търговия, развлечение и природа – подобно на останалите концептуални търговски обекти в Европа", споделя Соня Валериева Байрактарова, Генерален Мениджър Продажби в Peek & Cloppenburg.

Peek & Cloppenburg

В новия магазин P&C ще предлага над 100 различни марки под един  покрив, с обща търговска площ над 2800 кв. м. Целта е всеки клиент да може да намери  перфектното облекло за всеки повод и стил. P&C постига това с прецизно подбран асортимент, който включва популярни ексклузивни марки, както и международни такива. 

P&C разполага с магазини в над 16 държави - Германия, Австрия, Швейцария, Холандия, Полша, Хърватия, Чехия, Унгария, Латвия, Литва, Румъния, Словения, Словакия, България, Сърбия, а от 2022 г. и Белгия.

Peek & Cloppenburg

Новата концепция цели да улесни ориентацията на клиентите и да ги предразположи да се вдъхновят от множеството предлагани модни продукти. Друг акцент е зоната със спортно-елегантни артикули за по-младите. Спортните облекла, подходящи за всекидневна употреба, са абсолютен тренд и сме щастливи да отговорим на търсенето в Paradise Center. P&C продължава да се стреми към разрастване на своята мрежа от магазини, развитие на нови пазари и експанзия в Източна Европа.

Новият двуетажен магазин се стреми да предостави приятно изживяване на своите клиенти и да ги вдъхнови с разнообразие от премиум колекции на водещи марки, като Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Joop!,  Polo Ralph Lauren, Marc Cain, Tommy Jeans, но също и ексклузивни P&C марки като Jake*s, Review, McNeal и Christian Berg. Всичките дамски дрехи се намират на приземния етаж, а мъжете могат да пазаруват на етаж 1.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA