Спокойната елегантност на Marina Rinaldi

Ася Иванова
Ася Иванова 24 април 2024

Време е за пътуване и шикозни визии без усилие, идеални за опаковане в куфара ви.

Централно място в пролетния гардероб на Marina Rinaldi заема класическият блейзър, което дава перфектни възможности за миксиране и многобройни комбинации с къс или дълъг панталон. Роклята тип "тренчкот" е свежа и закачлива алтернатива на костюма със спокойната си линия и ефирен обем. Идеален за преход от дневно облекло към вечерно усещане, блейзърът е представен в колекцията в успокояващи пастелни нюанси на зеленото, синьото и жълтото.

Marina Rinaldi

Marina Rinaldi

Marina Rinaldi

Настроението на сезон пролет/лято 2024 включва осезаеми тъкани и меки силуети. Цветът е звездата на шоуто: жълти блейзъри, небесносини структурирани сака, плисирани поли и светли блузи в нюанси на зелено. И да не забравяме безспорното черно и бяло, които определят палтата и еластичните панталони. За прецизен хроматичен външен вид, който знае как да наруши всички правила.

Флорални аксесоари затвърждават прецизния външен вид за още по-свежо излъчване.

Marina Rinaldi

Marina Rinaldi

Marina Rinaldi

Marina Rinaldi обича жените, които се гордеят с тялото си и винаги са ценяли женската красота във всички форми и размери. Открийте италианския стил, качествени кройки и елегантност в колекция пролет/лято 2024 на бранда в бутик Marina Rinaldi, бул. Витоша 72 или онлайн на shop.mdl.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA