Не забравяйте тези 4 неща, ако искате перфектна визия

Допитахме се до стилистите, които ни споделиха тайната на добрия външен вид.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 май 2024

Фотография: Pexel.com

Ако има някой, който знае най-добре как една жена може да изглежда перфектно, то това са стилистите на любимите ни холивудски звезди. Именно те могат да накарат всяка една жена (а защо не и мъж!) от съвсем обикновен вид да придобият стилна и секси визия.

Именно стилистите Емили Кърънт и Мерит Елиът са тези, от които днес черпим вдъхновение и ни споделят някои трикове за съвършена всекидневна визия.

Не залагайте на готовото

Всички дрехи, които носите, трябва да пасват идеално на фигурата ви. Не пропускайте да се огледате добре, когато си купувате нова дреха и ако се налага, занесете я при шивач, за да я прекрои специално за вашата фигура.

стилна жена

Истината е в детайла

Нищо не променя визията така, както красивите детайли. Подбирайте внимателно аксесоарите, обмислете комбинациите, така че да изпъкне вашият личен стил. Прическата и гримът също трябва да се съчетават красиво според визията, която сте избрали.

Не си купувайте обувки с точния ви номер

Знаете, че е добре да купувате обувките си вечер, защото краката се подуват. Двете стилистки споделят, че ако ви се налага да стоите дълго време на крак, е най-добре да си купите половин номер по-големи обувки и да им сложите силиконови стелки, така че да ги носите удобно цял ден или нощ.

Перфектният вид започва отвътре

Бъдете уверени в себе си! Нищо не краси една жена повече от нейната увереност във визията и възможностите ѝ.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA