Бела Хадид и роклята, за която всички говорят

Моделът избра голотата за червения килим на Кинофестивала в Кан.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 май 2024

Фотография: Profimedia

Бела Хадид е поредната звезда, която премина по червения килим на Кинофестивала в Кан. Тя присъства на премиерата на лентата с Мария Бакалова "Стажантът". Не обаче нейното присъствие направи най-голямо впечатление, а изборът й на тоалет.

Бела Хадид на фестивала в Кан

Бела бе заложила на прозрачна, прилепнала по тялото рокля на Yves Saint Laurent в пясъчен цвят. И макар частта около ханша да прикриваше формите й, то деколтето оставяше малко на въображението. Това веднага предизвика полемиката дали роклята е подходяща за подобно събитие. Едно е сигурно, за нея ще се говори дълго, а Хадид няма особени притеснения, когато става въпрос за подобен тип тоалет. "Майка ми е европейка. Цялото ми семейство е европейско. Винаги сме се чувствали много комфортно с телата си. Добре е, ако не искате да показвате тялото си по този начин. Но ако една жена иска да покаже тялото си, аз съм за това."

Бела Хадид на фестивала в Кан

Публикация в Reddit предизвика страхотен дебат, като мнозина осъдиха модния ѝ избор като "евтин" и неуспешен опит за "шокираща стойност". "Съжалявам, но просто намирам прозрачни рокли като тези, където можеш да видиш гърдите/всичко, освен зърното за толкова непрофесионални/безвкусни за събитие като Кан. Освен това изглеждат толкова евтино," коментира потребителят @tabxssum.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA