Фарел Уилямс с първи парфюм за Louis Vuitton

Ася Иванова
Ася Иванова 13 юни 2024

Фотография: Profimedia; Louis Vuitton

Първият и единствен аромат на Louis Vuitton за годината трябваше да бъде специален. И така, творческият директор за мъжките колекции Фарел Уилямс и главният парфюмерист Jacques Cavallier Belletrud се обединиха, за да създадат нещо ново, нещо наистина специално. LVERS е чисто нов аромат, който черпи вдъхновение от лятното слънце. Той ще е наличен от 19 юни. LVERS е първият съвместен парфюм на музиканта с Louis Vuitton, на който той стана творчески директор за мъжете през февруари 2023 г.

"LVERS има за цел да улови начина, по който мирише слънчевата светлина, когато грее върху кожата на човек", разкриват от бранда. Това не е нещо ново за Уилямс. Все пак той вече има опит – той пусна собствения си аромат Girls през 2014 г. В съобщение за пресата музикантът и дизайнерът говори по метафоричния начин за парфюма, споделяйки, че светлината е повлияла на целия му живот. А с LVERS той иска да даде отговор на въпроса: "Какво ще правиш, когато слънцето те огрее?"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕБЮТЪТ НА ФАРЕЛ УИЛЯМС ЗА LOUIS VUITTON

Фарел Уилямс - парфюм за Louis Vuitton

Творческият поглед на Уилямс се разширява отвъд самия аромат. Златният оттенък на аромата блести през стъклена бутилка, предназначена да емулира светлина, отразяваща се върху повърхността. Плюс това, дизайнерът оставя своя отпечатък върху калъфа на аромата, като използва зелен печат Damoflage: сливане на класическия модел Damier на Louis Vuitton и характерния камуфлаж на William, с който той дебютира на първото си шоу на LV през юни 2023 г.

И не само това. Уилямс е помислил за всичко, защото LVERS е подходящ за всички полове и възрасти.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA