Ким Кардашиян – болката да си красив

Всички модни критици са съгласни, че абсолютната звезда на тазгодишната Met Gala с тема Notes on Camp беше не друг, а дълго време подценяваната Ким Кардашиян-Уест. Да, Кейти Пери събра погледите с нейната сюрреалистична рокля-сандвич, но нищо и никой не успя да надмине невероятният тоалет на г-жа Уест, дело на Thierry Mugler. Изящната дреха в неутрален nude и украсена със стотици прозрачни „капчици" е вдъхновена от фотография, на която киноиконата Ракел Уелч позира в подобна рокля, току-що излязла от морето.

Ким Кардашиян – болката да си красив

Това, което обаче веднага привлече вниманието на онлайн потребителите и предизвика оживена дискусия, беше невероятно тънката талия на Ким. Реалити звездата от дълго време не крие любовта си към корсетите и в този случай избра да се довери на Mr. Pearl. В специално видео, което излезе след бляскавото събитие, тя сподели, че дори не може да седне, докато носи луксозното бельо.

Наскоро Кардашиян-Уест хвърли още светлина върху цената, която е трябвало да плати, за да изглежда толкова нереално зашеметяващо. В интервю за WSJ Magazine, тя разкрива: „Не съм изпитвала такава силна болка през цялия си живот. Трябва да ви покажа снимките, които направих след като свалих корсета – имах белези на гърба и на стомаха си." Запитана за коментар относно слуховете, че е премахнала ребра, за да постигне характерната за нея фигура тип „пясъчен часовник", Ким отговаря, че не е сигурна дали такава процедура изобщо е възможна.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA