Две красиви момичета – Ирина Шейк на разходка с дъщеря си Леа

Ирина Шейк привлича вниманието на репортери и фотографи както на най-значимите събития от месеца, така и по улиците на Ню Йорк. В понеделник манекенката беше заснета по време на разходка с дъщеря ù Леа. Ирина се радваше на слънчевия ден, на айс кафе и, разбира се, на компанията на малката си принцеса.

Ирина Шейк

В този ден Ирина бе облечена в къс спортен клин и удължен червен топ тип мини рокля, дънково яке и кубинки с катарами – идеалната визия за спонтанна разходка. Стилът ù бе завършен с елегантни слънчеви очила, златни обеци и чанта с принт череши.

Ирина Шейк

Между другото, бащата на Леа - Брадли Купър - също беше забелязан наскоро с дъщеря си. Неотдавна стана известно, че той променя плановете си: актьорът планираше да се премести в Ню Йорк за няколко месеца, където да пише нов сценарий, но реши да остане в Лос Анджелис. Причината за това е именно двегодишната му дъщеря, с която бившият възлюбен на Ирина Шейк иска да прекарва повече време и ще се бори за попечителство над нея. Очевидно скоро няма да можем да видим цялото семейство на една снимка.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA