4 сватбени рокли за една Ели Голдинг

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 09 септември 2019

По време на сватбата си 32-годишната певица Ели Голдинг - бившата приятелка на принц Хари - смени цели четири рокли.

За самата венчавка Ели избра копринена рокля от Chloe, избродирана с бели бисерни рози. Тези цветя не са избрани случайно - белите рози са символ на Йоркшир, а сватбата се състоя в този окръг. За да украсят роклята с цветя, майсторите са отделили цели 640 часа. В самия воал бяха избродирани инициалите на булката и младоженеца. Ели Голдинг участва пряко в създаването на сватбената рокля.

Ели Голдинг

За началото на вечерта и първия танц, булката избра копринена рокля с прорез до бедрото. Роклята беше украсена с кристали Swarovski. За тази рокля булката разпусна косата си и сложи тиара със скъпоценни камъни. Именно облечена в тази рокля булката разряза и тортата.

Ели Голдинг

Ели Голдинг изпя няколко от известните си песни по време на сватбено тържество. За изпълнението тя избра бяла мини рокля с пищни ръкави и деколте.

Ели Голдинг

В края на събитието Ели Голдинг отново смени тоалета си. Булката облече рокля от дизайнерката Стела Макартни - с цепка и спуснати презрамки. Визията ù бе допълнен от платинени обеци от Bvlgari с 42 диаманта. Феновете на двойката веднага забелязаха, че тоалетът наподобява лаконичната сватбена рокля на Меган Маркъл.

А на вас коя рокля ви харесва най-много?

Ели Голдинг

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA