Обеците, които Кейт Мидълтън носи навсякъде

Струват точно 395 долара и са любимият аксесоар на херцогинята вече повече от 4 години.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 декември 2019

Противно на разбирането, че звездите не трябва да се появяват повече от веднъж в публичното пространство с вече носен тоалет и напук на всички новини за известни личности, решили да повторят своя визия, Кейт Мидълтън е сред хората, които не се притесняват да го направят. Като всяка една истинска икона на стила, херцогинята на Кеймбридж има афинитет към красивите бижута и с лекота бихме могли да установим, че тя има свой любим чифт обеци, които носи често и съчетава по най-различни начини. Става дума за перлени обеци на дизайнерския бранд Annoushka, които са перфектният подарък за наближаващите коледни празници.

k

Перлените обеци на Кейт се появяват на по-голямата част от събитията в кралския календар, без значение дали става дума за техните организирани обиколки из различни континенти, официални годежи или възпоменателни събития. Мидълтън се появява с тях за първи път след раждането на принцеса Шарлот, носи ги на America's Cup World Series през 2015-а, дори и на тенис workshop три години по-късно. Последният път, в който дукесата използва бляскавото допълнение към визията си, е за 75-ото годишно издание на изложбата D-Day през май т.г., където ги съчетава със синя рокля на точки.

kate william

Основателката на компанията Анушка Дукас, споделя: „Изключително горда съм. Перлените обеци са вечни, комбинират се с всичко – подхождат, както на дънки, така и на всеки един официален тоалет. Точно това е идеята зад бижутата ми, дават ти възможността да ги съчетаеш с абсолютно всичко, което те кара да се чувстваш добре."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA