Обеците, които Кейт Мидълтън носи навсякъде

Струват точно 395 долара и са любимият аксесоар на херцогинята вече повече от 4 години.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 декември 2019

Противно на разбирането, че звездите не трябва да се появяват повече от веднъж в публичното пространство с вече носен тоалет и напук на всички новини за известни личности, решили да повторят своя визия, Кейт Мидълтън е сред хората, които не се притесняват да го направят. Като всяка една истинска икона на стила, херцогинята на Кеймбридж има афинитет към красивите бижута и с лекота бихме могли да установим, че тя има свой любим чифт обеци, които носи често и съчетава по най-различни начини. Става дума за перлени обеци на дизайнерския бранд Annoushka, които са перфектният подарък за наближаващите коледни празници.

Обеците, които Кейт Мидълтън носи навсякъде

Перлените обеци на Кейт се появяват на по-голямата част от събитията в кралския календар, без значение дали става дума за техните организирани обиколки из различни континенти, официални годежи или възпоменателни събития. Мидълтън се появява с тях за първи път след раждането на принцеса Шарлот, носи ги на America's Cup World Series през 2015-а, дори и на тенис workshop три години по-късно. Последният път, в който дукесата използва бляскавото допълнение към визията си, е за 75-ото годишно издание на изложбата D-Day през май т.г., където ги съчетава със синя рокля на точки.

kate william

Основателката на компанията Анушка Дукас, споделя: „Изключително горда съм. Перлените обеци са вечни, комбинират се с всичко – подхождат, както на дънки, така и на всеки един официален тоалет. Точно това е идеята зад бижутата ми, дават ти възможността да ги съчетаеш с абсолютно всичко, което те кара да се чувстваш добре."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA