Модните уроци, които научихме от Кая Гербер

Кая отдавна не е просто дъщерята на Синди Крауфорд. Тя позира за Vogue, дефилира за Chanel и винаги успява да ни впечатли със своя избор на визии.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 декември 2019

1. Keep It Simple. В дните, когато не се изисква да изглеждате като готови за червен килим, заложете на естествения си стил. Цветното сако и дънки са перфектен избор, както за разходка в града, така и за ден в офиса. Имайки предвид уличния стил на Кая, препоръчваме да не игнорирате ярките цветове и десени, защото, освен настроение, придават и значителна доза елегантност на визията, която може да съществува съвсем спокойно и без наличието на аксесоари. Все пак никой няма да ни присъди награда, ако в понеделник сутрин се появим с перфектна прическа и холивудски аутфит.

2. Layers, layers, layers! Наслояването на дрехите е истинско умение. Изисква вкус, усет и предварителен замисъл. Навлизайки в най-студения сезон, вземаме пример от Гербер, която показва, че можем да се обличаме топло и да изглеждаме добре. Тениски, пуловери, ризи... вариантите са много, но винаги завършват с едно меко и приятно на допир палто.

3. You can leave your hat on! Трябва да си признаем, че един от аксесоарите, към които доста често подхождаме снизходително, е шапката. Без значение от модела, цвета и дизайна, една цветна шапка е спасението ни в bad hair day, а и елементът, който понякога може да изгради цялата ни визия.

4. Outfit for the day, for every day. Съчетайте елементи от гардероба си така, че да имате готов тоалет във всеки един момент. Горещо препоръчваме комбинацията от черни дрехи, бели обувки и кафяво палто. Сами можете да се убедите в ефекта на това твърдение, което винаги заслужава пост в Instagram с #OOTD.

5. It's all about the leather. Каквото и да говорим, кожените якета са една от вечните тенденции в модата. Супермоделът обожава кожените обувки и аксесоари, и споделя, че те са един от задължителните елементи в гардероба ѝ. Любимото списание под ръка е допълнение, но винаги перфектен избор. А защо не и доза вдъхновение? :)

За още стилно вдъхновение, не пропускайте да разгледате всички специални предложения в раздел МОДА, както и да последвате Кая в Instagram/ @kaiagerber.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA