Met Gala тайната на Блейк Лайвли

И така, каква е тайната на Блейк Лайвли, с помощта на която тя всяка година се превръща в една от звездите на най-престижния моден форум?

...която беше точно пред нас, но когато отворихме очи за нея, изненада всички, дори самата Джиджи Хадид. Наскоро стана ясно, че тази година светът няма да въздиша по оригиналните тоалети на знаменитостите на престижния моден форум Met Gala. Напълно в рамките на логиката събитието беше отменено за по-безопасни времена, а както вече GRAZIA писа (вижте по-надолу) модните експериментатори започнаха да търсят различни начини, чрез които да компенсират отменената бляскава вечер.

7777

Без съмнение една от звездите, които винаги успяват перфектно да изпълнят темата на събитието и да впечатлят с класа и стил е актрисата Блейк Лайвли. Съпругата на Райън Рейнолдс от години привлича вниманието на медиите със своя усет за мода и, съвсем естествено, тя е една от най-коментираните знаменитости, когато настъпи момента за поредната Met Gala.

77777

Блейк е една от известните дами, които признават, че не използват услугите на стилисти и се доверяват на своя вкус и интуиция, когато избират тоалетите си за червения килим. Запитана защо не остави тази тежка задача на професионалистите, Лайвли шеговито отговаря, че егото й е прекалено голямо, за да се остави в ръцете на други хора, но признава, че изборът на подходящата рокля е свързан с много работа и изградени отношения с различни дизайнери.

7777

И така, каква е тайната на Блейк Лайвли, с помощта на която тя всяка година се превръща в една от звездите на най-престижния моден форум? Вгледайте се внимателно в нейние снимки. Забелязахте ли? През три поредни години тоалетите на актрисата са в съвършен синхрон с килима на събитието. Самата Лайвли обърна внимание на този незабелязан до сега момент с пост в социалните мрежи: „Когато килимът отива на Блейк. Met бал 2018, 2017, 2016”.  Имаме толкова много въпроси, а и не само ние. „Колко по-рано трябва да кажеш на Анна какъв точно да е цветът на килима?” –  открито попита топмоделът Джиджи Хадид, която също като нас иска да стигне до дъното на тази мистерия. Дали наистина Анна Уинтур предварително съобщава на Блейк Лайвли подробности около събитието или трите поредни съвпадения  са просто въпрос на щастлива случайност?

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA