Какво носи в дамската си чанта Кейт Мидълтън?

16 май 2020

Едва ли ще е преувеличено, ако кажем, че дамската чанта е своеобразно продължение на почти всяка жена. Едновременно практичен артикул за ежедневието и безспорен моден аксесоар,  в момента, в който излезем от дома си, тя е винаги с нас. Различните представителки на нежния пол се отнасят по различен начин към своите дамски чанти – някои от нас всеки ден предизвикват себе си колко неща могат да поберат само в единия раздел, а за други вътре имат място само портфейла и ключовете.

77777

Подобно на всички нас Кейт Мидълтън също рядко може да бъде видяна на светско събитие без дамската си чанта. Слуховете разказват, че жените от британското кралско семейство използват този универсален аксесоар по много начини – например някои от тях го използват, за да избегнат ръкостискане, а според някои източници кралица Елизабет II изпраща тайни послания към своя екип с помощта на своята дамска чанта. 

777777

Вероятно никога няма да напълно да разберем истината за навиците на британските престолонаследници, но има случаи,  в които завесата се повдига – като например книгата от 2013 г. Kate: A Biography на Марша Мууди разкрива какво  херцогинята на Кеймбридж носи  в своите дамски чанти. Отговорът е очаквано функционален: "В своите малки клъчове тя носи: компактно огледалце, попивателна хартия, кърпичка и балсам за устни.” – разказва Мууди и добавя, че ако размерите на чантата го позволяват Кейт носи и фотоапарат. Както знаем, херцогинята е запален фотограф и при всеки удобен случай обича да увековечава важни моменти от живота на своето семейство.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA