Защо Виктория Бекъм се е обличала само с тесни дрехи?

Пош Спайс е наясно какво изглежда добре и какво я кара да се чувства уверена, но невинаги е било така.

Ясно е, че Виктория Бекъм отдавна е свикнала със статута си на модна икона, без да има значение какво е мнението на хората за нея. Британската дизайнерка винаги изглежда безпогрешно (поне в последните няколко години), но съвсем наскоро сама разкри, че е имала период, в който се е чувствала несигурна и именно затова е носила "много тесни дрехи".

"Когато бях в Spice Girls, имаше стилисти, които обличаха групата, но в личния си живот никога не съм работила със стилист", споделя съпругата на Дейвид Бекъм. "Преди носех много структурирани рокли с корсети и все още имам някои от тях, но моят личен стил стана доста по-спокоен. Поглеждайки назад, предполагам, че това бе знак за несигурност." 

8795

Въпреки това, Виктория казва, че не е имала намерението да се доказва на някого чрез начина си на обличане. "Моята увереност определено нараства с остаряването", разкрива още тя. "Знам какво работи за мен, какво изглежда добре, какво ме кара да се чувствам уверена и комфортно."

Междувременно, Виктория прекарва социалната изолация, заедно с Дейвид, Ромео, Крус и Харпър в дома им в Котсуолдс, където наскоро стана ясно, че планират да инсталират специален подземен тунел, който да използват при спешни случаи.

https://www.instagram.com/p/B8oNghRpTwO/

Макар да се наслаждава на времето, прекарано със семейството, бившата Пош Спайс разкрива, че няма търпение да се върне в работното си пространство в Лондон и да започне работа върху следващата голяма колекция на модния ѝ бранд. "Липсва ми да се облека. Хубав обяд в ресторант със семейството и приятелите ми, няколко чаши вино. Наистина съм благодарна за семейното време, но съм готова да бъда малко общителна".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA