Посрещаме лятото с цял бански! Да, и звездите одобряват

Най-горещото лято е само на ръка разстояние! Добре де, на един цял бански разстояние...

Шей Мичъл

Кендал Дженър

Емили Ратайковски

Ванеса Хъджънс

Тейлър Суифт

Бела и Йоланда Хадид

Дженифър Лопес

Кели Рорбах

Кели Бенсимън

Селена Гомес

Клара Макгрегър

Кайли Дженър

Дутцен Крус

Кандис Суейнпоъл

През по-голямата част от годината мечтаем за онези моменти, в които ще сме леко облечени на плажа, с коктейл в ръка и ще чуваме единствено звуците на разбиващите се в скалите вълни. Сега, това време, е по-близо от всякога и е редно да започнем с подготовката на гардероба си, който ще вземем с нас по пътя към морската ивица.

Посрещаме лятото с цял бански! Да, и звездите одобряват

За да сме напълно в синхрон с тенденциите, решихме да проверим какво обичат да носят звездите, когато са на плажа. Изненада! Всъщност няма изненада, защото и тази година абсолютният фаворит е целият бански. В различни форми, показващи по-малко или повече плът, с разнообразни принтове и десени, и по-достъпни, от когато и да било!

24

В галерията по-горе сме събрали само звездни дами, които определено умеят да нагорещят страстите и го правят със завидна увереност. Препоръчваме ви да ги разгледате, а след това да харесате един от нашите пет любими модела (или пък някой друг) и да го добавите в колекцията си, защото морето ни зове. Не го чуваме само ние, нали?

0

GET IT: 1. Цял бански H&M, 54.99 лв. / 2. Цял бански Zara, 45.95 лв. / 3. Цял бански Zara, 45.95 лв. / 4. Цял бански Mango, 79.99 лв. / 5. Цял бански H&M, 34.99 лв.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA