Правилният начин да носите дънкова пола (ГАЛЕРИЯ)

Вече не е нужно да свързвате дънковата пола само с неуспешните визии от тийнейджърските си години...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 август 2020

Дънковите поли винаги са на мода, независимо дали са с дължина под, над или точно до коляното. Класическа, по-тясна, ефирна или пък спортен модел, вероятно вече имате поне една такава в гардероба си, затова идваме да ви споделим как да я носите така, че да сте доволни всеки път, когато погледнете в огледалото.

Тайната е да превърнете дънковата пола в основния акцент на визията ви. Комбинирайте я с изящни аксесоари, блуза в пастелен нюанс и сандали. Ако дължината е около коляното, автоматично получавате и total look, готов за времето, прекарано в офиса. Носенето на дънкова пола e точно като това на любимите дънки - правите го без усилие и носите със себе си класиката и усещането за стил. 

Един от най-сигурните начини да привлечете погледите към себе си е като съчетаете късата пола с дълъг блейзер с права кройка. Необходими са ви само чифт слънчеви очила и стилна гривна. Ако случайно сте от хората, които свързват дънковите поли с неуспешните модни визии от тийнейджърските години, не забравяйте, че има възможен УАУ ефект - комбинирайте полата с неутрални тонове. Пуловер с обло деколте в бежово или сиво, заедно с чифт високи ботуши са достатъчни, за да се почувствате като Кари Брадшоу по улиците на Манхатън.

В случай че сте склонни към креативни експерименти, потърсете поли със златни или сребърни елементи, с нестандартни дизайни или пък в различни цветове. Дамите в галерията по-горе одобряват, така че няма какво друго да кажем. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA