Кейт Мидълтън се връща в 80-те с черен бляскав костюм

Херцогинята на Кеймбридж e готова да се посвети в модата на едно от най-стилните десетилетия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 октомври 2020

Виждали сме Кейт Мидълтън с бляскави рокли, стилни панталони, ризи на райета и още куп други семпли и ежедневни визии. Може би точно това бе причината да останем наистина изненадани, когато тя се появи в лъскав черен костюм, който подчертава една от тенденциите на 80-те, а именно сако с обемен акцент в раменете.

Херцогинята на Кеймбридж се спира на тази ретро интерпретация за специалната си поява в Лондонския природонаучен музей, където ще обяви победителя в тазгодишното издание на конкурса за най-добър фотограф. Събитието, което се популяризира чрез #WPY56, ще се случи на живо по-късно днес и може да бъде проследено онлайн на страниците на музея в YouTube и Facebook.

https://www.instagram.com/p/CGPuOwrFzzA/

"Толкова е прекрасно да се върна в новоотворения Природонаучен музей, където всички можем да се насладим още веднъж на неговите съкровища", споделя Кейт във видеото, публикувано в официалния Instagram акаунт на двореца Кенсингтън. "Имах късмета да разполагам с бърз предварителен преглед върху творбите в конкурса и мога да кажа, че е наистина грандиозно. Нямам търпение всички да ги видите."

Церемонията "Фотограф на годината" на Природонаучния музей е най-продължителният и престижен конкурс за фотография на диви животни в света. Музеят работи в партньорство с фотографската общност на Великобритания, за да вдъхнови милиони хора по света да преосмислят връзката си с природата и да станат защитници на планетата.

8

Изглежда, че Кейт е готова да се посвети в модата на 80-те. Обемните рамене при дрехите са стил, който сме склонни да свързваме именно с това десетилетие и докато блейзърът на Кейт е дело на Alexander McQueen и струва 3090 долара, има доста бюджетен вариант, който напомня на оригинала. Сигурни сме, че искате да му обърнете малко внимание. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA