23 години за Хейли Бийбър, 23 палта на Хейли Бийбър

Помислихме си "Защо да не отбележим рождения ден на Хейли със селекция от най-хубавите ѝ палта?" Ами, направихме го.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 ноември 2020

Хейли Бийбър е супермодел, но вие вече знаете това. Тя е и модна икона, но сте повече от наясно с този факт. А, да, пропуснахме да споменем, че има милиони последователи в социалните мрежи, но вероятно и вие сте измежду тях.

Днес обаче жената до Джъстин Бийбър празнува рожден ден и вместо да ви разказваме всякакви факти и нейни постижения (просто защото сме го направили отдавна), решихме да се поразровим в гардероба ѝ и да открием 23 палта - по едно за всяка година нейния живот. Племенницата на Алек Болдуин неведнъж е доказвала, че знае как да се облича и не се притеснява да излезе до магазина в яркожълто палто или да сложи червено такова върху спортния си екип на път за фитнеса.

Това е и причината ние страшно много да харесваме Хейли и нейното отношение към живота. И модата! 

"Трудно е да се фокусираш върху себе си и психическото си здраве, когато всеки път, отваряйки Instagram, виждаш как някой критикува работата ти, връзката ти и всичко позитивно в твоя живот. Свикнали сме да четем мненията на хора, които нямат НИЩО ОБЩО с живота ни. Трябва да направим стъпка назад и да осъзнаем, че е по-добре да излъчваме повече любов и подкрепа, вместо непрекъснато да разваляме живота си взаимно", казва тя. Дори да сте от отбора модни привърженици, които не са сред феновете на блондинката, невъзможно е да не се съгласите с нея. 

Остава само да ѝ пожелаем винаги да пази това свое мнение и различен дух, какъвто определено често липсва на модния подиум.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA