Аня Тейлър-Джой ли е новата (модна) икона на Холивуд?

Звездата от Netflix феномена The Queen's Gambit може и да не се приема за красива, но със сигурност е готова да завладее света.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 декември 2020

Звездата на Аня Тейлър-Джой изгря в началото на годината, когато тя изпълни главната роля в поредната екранизация на незабравимия роман на Джейн Остин – "Ема". И макар светлините на прожекторите още тогава да се насочиха към родената в Щатите британска актриса, след участието ѝ в последния Netflix феномен The Queen's Gambit едва ли е останал някой, който се съмнява в нейните актьорски умения.

Само за първите 28 дни от излизането си, лимитираната поредица на стрийминг платформата успява да събере над 62 милиона зрители, а Тейлър-Джой да стане новата категорична любимка и на верните модни последователи. 

Гардеробът на Ана е еклектичен, различен, пълен с цветове, принтове и разкроени модели, които със сигурност не я превръщат в типичното IT момиче, но доказват, че склонността към експерименти и бягството от добре познатото разбиране за стила наистина се увенчават с успех. "Хората винаги искат да те поставят в кутия", признава тя в свое скорошно интервю. Точно това е и причината винаги да гони живота извън рамката.

"Никога не съм смятала, че съм красива. Не мисля, че съм достатъчно красива, за да участвам във филми. Звучи жалко и приятелят ми ме предупреждава, че хората ще ме помислят за пълен з***ик, защото говоря тези неща, но просто изглеждам странно", казва звездата от "Ема". 

Дали пък точно това различно излъчване не е тайната на нейния успех? В галерията по-горе ще откриете над 20 доказателства, че Тейлър-Джой е новата модна икона, по която Холивуд ще полудее. Ако все още не сте изгледали The Queen's Gambit, направете го. Историята за еманципацията и демоните на младата Бет по пътя към успеха може и да е малко бавна, но със сигурност ще ви накара да оцените потенциала на Ана.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA