(Модната икона) Амал Клуни на 43

Любимата на Джордж Клуни владее сърцето му, както и изкуството на истински добрия стил.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 февруари 2021

Знаем много за Джордж Клуни, но какво знаем за жената, която успя да плени сърцето на вечния ерген? Знаем, че е адвокат и има тясна специализация в международното право. Знаем, че е защитник на човешките права и че сред клиентите ѝ са министър-председатели, журналисти, както и Нобеловия лауреат Надия Мурад.

Амал и Джордж се запознават в Италия през 2013 г. и започват да излизат заедно още същата година. "Помислих си, че е много красива и очевидно забавна и умна", казва Клуни за впечатлението от първата си среща с нея. През февруари четири години по-късно, Амал обявява, че двамата очакват близнаци и заедно се превръщат в символ на модерните аристократични двойки, които нямат аристократичен произход.

Актьорът и адвокатката впечатлиха всички с визиите си на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, а ние решихме да използваме 43-тия рожден ден на красавицата като повод да се вдъхновим от нейния безпогрешен стил - още едно нещо за нея, което знаем със сигурност. Сигурни сме, че и вие сте наясно с този факт, нали?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA