Matching стил? Направете го като Джиджи Хадид и Зейн Малик

Супермоделът и музикантът доказаха, че са cool parents във всеки възможен аспект.

Откакто дадоха свеж старт на любовта си, Джиджи Хадид и Зейн Малик предпочитат да пазят важните моменти само за себе си, но с появата на малката Кай нещата започват да се променят.

Вчера двамата направиха първата си публична поява заедно, по време на разходка в Ню Йорк, като този път вниманието на всички бе привлечено не от демонстрация на чувства, а от страхотните визии, избрани за разходката в града.

Супермоделът впечатли с очарователен блейзър, съчетан умело с бял топ, разкроен деним, жълти чорапи, бели кецове и цветен шал. В абсолютен контраст на цветовата гама, бившият вокалист на One Direction залага на класическата комбинация, с която трудно може да сгрешим - черно кожено яке и деним.

Приятели, близки до двойката, споделят, че двамата се наслаждават на всеки момент от родителските грижи, а съвсем наскоро Зейн сам разкри, че "въпреки голямата промяна, нещата са страхотни, защото тя е невероятно бебе. Улеснява ни, защото спи добре и обича млякото. В повечето моменти е хранене и смяна на памперси, наслаждаваме се на процеса."

И докато в немалко случаи matching стилът при различните двойки изглежда нелепо, Джиджи и Зейн доказват, че когато подходиш с вкус и усет, пъзелът се подрежда сам.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA