И вие ли искате тази рокля на Меган Маркъл?

Хубавото е, че може да я купите веднага. Не чак толкова хубавото е, че ще ви бъдат необходими хиляди долари.

Меган Маркъл нямаше възможност да присъства лично на мащабния концерт Global Citizen's Vax Live, но взе участие в събитието, чиято основна цел бе да повиши осведомеността по отношение на ваксинационните кампании.

За своята поява херцогинята на Съсекс избира красива червена рокля с макове от последната ризорт колекция на Carolina Herrera, която съчетава със специално бижу, носещо още по-специално послание.

57

Роклята все още може да бъде открита онлайн за "прекрасната" сума от 1690 долара, а златното колие от Awe Inspired, изработено във формата на символа за жена с повдигнат юмрук, за скромните 95 долара.

И въпреки че акцентът на вечерта е друг, визията на Меган се вписва отлично в нейната тема, фокусирана именно върху равнопоставеността между половете в условията на пандемия.

"Близо 5.5 милиона жени са загубили работата си от началото на пандемията, а още 47 милиона по света се очаква да попаднат в крайна бедност. Съпругът ми и аз сме развълнувани, че скоро ще посрещнем дъщеря си. Когато мислим за нея, мислим за всички млади жени и момичета по света, на които трябва да се даде способността и подкрепата, за да ни водят напред", коментира Маркъл.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA