Декодираме последната лятна визия на Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж откри новия сезон със семпъл шик, идеален за колебливото време в големия град.

Не знаем дали сте се уморили да четете подробностите за всяка впечатляваща визия на Кейт Мидълтън и нейното още по-впечатляващо умение да съчетава high fashion брандове с достъпни такива. Ако е така, молим, свържете се с нас, но докато не го направите, ще разкажем още малко по темата.

Херцогинята на Кеймбридж заложи на небрежен шик по време на последното си посещение в Лондонския природонаучен музей. Тя облича блейзър с цвят сьомга от Chloé, дънки с права кройка, бял топ от Ralph Lauren и изключително подходящи кожени маратонки, дело на устойчивата испанска марка Veja.

Мидълтън, която е патрон на музея, организира посещение на територията му, за да научи повече относно плановете как общностите в Обединеното кралство ще се възползват от проекта Urban Nature, предназначен да помогне за свързване с природата, устойчивостта и откриването на практични решения спрямо опазването на околната среда.

Предстоящата инициатива ще включва и съвсем нов изследователски център (успоредно с този, който Кейт откри в подкрепа на децата), пълен с класни стаи на открито и "жива лаборатория" за млади студенти и семейства в цялата страна.

Кой каза, че филантропията и добрият стил не могат да вървят ръка за ръка? Не само че вървят, но и си отиват прекрасно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA