Всичко, което Анджелина Джоли облече за парижкото си пътуване

Опазването на пчелите се оказа причината актрисата да прекара време със семейството във френската столица

Силвия Канин
Силвия Канин 28 юли 2021

Нейният стил е толкова класически и нежен, че трудно може да се сбърка. Анджелина добре знае кое подхожда на визията й и винаги прави добре премислени модни избори, които не носят риск, а само усещане за непреходен стил. За последното си пътуване с децата до столицата на модата Джоли подбра брандове като Chloe, The Raw и Dior. Все минималистични и изчистени модели, в които бързо се влюбихме. 

a

Причината за посещението на актрисата в Париж е програмата, от която тя е част Guerlain x UNESCO "Women for Bees”. В компанията на наследниците си Захара, Пакс, Нокс и Шайло Анджелина не остана само на работна вълна, а както винаги се забавлява с децата си. Семейството посети изпожбата, посветена на най-известния графити артист World of Banksy.

a

Всяко парижко посещение предполага много и различни аутфити и Джоли определено беше съобразила гардероба си с това условие. При всяко излизане от хотела тя беше в нова и вълнуваща визия. 

a

Семейството се забавлява на вечеря близо до Айфеловата кула, посетиха заедно френската обсерватория по апидология, като част от програмата за опазване на пчелите и дори получиха ценни знания как се отглеждат тези важни за планетата ни същества.

a

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA