Марго Роби и тоалетът Chanel, за който всички говорят

Звездата от "Отряд самоубийци" заблестя ярко на премиерата на новия филм от поредицата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 август 2021

Марго Роби стана посланик на Chanel още през 2019 г., но нито веднъж от тогава насам не избира залога на сигурно, поне щом става дума за появи на червения килим.

Последната визия, с която звездата от "Отряд самоубийци" се появи на премиерата на новия филм от поредицата, е поредното доказателство.

Роби облича снежнобял тоалет от последната ризорт колекция на френската модна къща, вдъхновена именно от приятелствата на Коко Шанел. Топът с драматично припокриване и панталоните с висока талия (продължаваме да не сме сигурни дали говорим за гащеризон) категорично носят новия дух на Chanel и творческите виждания на Виржини Виар, докато класическите перлени обици със сладко сърце и сандалите с ток придават доза ексцентричност.

57

Смелото завръщане пред светлината на прожекторите идва само няколко седмици, след като тя обяви, че обмисля да се оттегли от социалните мрежи. "Скачам извън социалните мрежи - разгледайте @luckychapentertainment, ако се интересувате от това, което правим, иначе чао за сега."

Потребителите в интернет пространството бързо определиха модното решение на Марго за "странно" и дори "объркващо". Истината е, че тя отново изглежда очарователно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA